PUKKILAN VINTTI 2019

Tapahtumatila Pukkilan keskustassa (Keskustie 19)

Pukkilan Vintti sijaitsee vanhassa Osuuskaupan vuonna 1953 rakennetussa kiinteistössä.

Tilassa järjestetään monipuolista toimintaa. Konsertit, häät, perhejuhlat, yritysten tilaisuudet, rapujuhlat, karaoke, taidenäyttelyt, näytelmät jne… Soveltuu pienienkin juhlien järjestämisiin ja yläkerran tilat max 100 hengelle.

Akustiikka toimii hyvin, yläkerran tiloissa esiintyneet mm. Ismo Alanko, Sami Yaffa, Vesterinen Yhtyeineen, Olavi Uusivirta, Jorma Kääriäinen, Markus Allan, Arja Puurtinen, Angelika Klas ja moni muu.

Tänä vuonna aloitimme huhtikuun lopulla juhlimalla moottorikelkkaenduron pro-luokan suomenmestaria Markus Roinetta, Pukkilasta (SMK enduron SM1). Jorma Kääriäinen piti syntymäpäiväkonserttinsa. Kirkonkylän koulu järjesti kokopäiväisen tapahtuman, johon kaikki luokat osallistuivat. Koululaisten näytelmä (Toisen kengissä) ja oheistapahtumat sisällä ja ulkoa osoittivat, tila toimii monenlaisessa kokoontumisessa. Keväästä syksyyn oli hääjuhlia myös syntymäpäiväjuhlia ja valmistujaisia. Yrittäjät järjestivät elokuussa tenavadiscon, teinidiscon ja aikuisille Vintti-tanssit.

Juhla- ja näyttelytilat ovat kahdessa kerroksessa n. 200 m²/kerros. Lisäksi keskikerroksessa sijaitsevat wc-tilat ja apukeittiö. Yhteistyötä tehdään catering-yrittäjän ravintola Olkkarin kanssa, joka sijaitsee kiinteistön toisessa päässä. Vintille on lupa tuoda omat alkoholit tai on myös mahdollisuus esim. ostaa juomat pitopalveluyrittäjältä ruokailun yhteydessä.

Tulossa joulumarkkinat 15.12 klo 12 – 16.
Ne järjestetään Vintin sisä – ja ulkotiloissa sekä Ravintola Olkkarin puolella.
Paikalliset myyjät saavat myyntipöydät ilmaiseksi ja ulkopaikkakuntalaiset maksavat 10€.

Tila on käytössä huhtikuusta lokakuuhun, sään salliessa. Tilaa voidaan lämmittää, mutta pääosin Vintti on suljettu talvisaikaan.


Tiedustelut ja tilavaraukset:

Heli Jordberg-Ahola
050 36 96 758
heli.ahola(at)pp.inet.fi